Zoek voor autoverhuur in Rotura

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Rotura

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autoverhuur in Rotorua - Autohuur in Rotorua

Huur een auto in Rotorua via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten verspreid over geheel Nieuw-Zeeland met inbegrip van Wellington, Auckland en Christchurch.

Low-cost autoverhuur in Rotorua - Low-cost autohuur in Rotorua

Rotorua is een bestemming als geen ander, en slechts een paar minuten van het stadscentrum verwijderd wordt u begroet door sissende geisers en borrelende modder. Dit is omdat Rotorua, Nieuw-Zeeland, het centrum is van een actief thermisch gebied. Kokend water komt diep uit het binnenste van de aardkorst naar boven en spuit 30 meter hoog de lucht in. Zelfs in woonwijken, parken en tuinen kun je stoompluimen zien zweven en is er een duidelijke zwavellucht waar te nemen! Rotura staat bekend om zijn geothermische activiteiten en zijn sprankelende meren, beiden zijn te danken aan de historische vulkanische activiteit van het gebied. Gelukkig is de vulkaan op dit moment slapend.

Rotorua per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Met een low-cost huurauto van easyCar kunt u het ongebruikelijke maar mooie gebied van Rotorua verkennen. Breng eens een bezoek aan de Hells Gate Thermal Reserve en Wai Ora Spa, het enige modderbadcomplex met geothermische modder en therapeutisch water van Nieuw-Zeeland. Geniet in het zachte warme water van het medicinale zwavelmeer en de beste geothermische modder, die wereldwijd wordt gebruikt in maskers en cosmetica. Zodra u uitgerust bent moet u eens een dagtocht maken naar de echte Hobbiton Movie Set die werd gebruikt in de Lord of the Rings films. Het is slechts een uurtje rijden van Rotorua.

Boek uw huurauto nu