Zoek voor autoverhuur in Stafford

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Stafford

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Stafford - Autoverhuur in Stafford

Huur een auto in Stafford via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Stafford en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Manchester, Newcastle, Birmingham, Sheffield, Luton, Heathrow en Gatwick.

Low-cost autohuur in Stafford - Low-cost autoverhuur in Stafford

Ten noorden van de West Midlands ligt de historische stad Stafford. De indrukwekkende ruïnes van Stafford Castle dat in 1070 door de Noormannen werd gebouwd, kijken uit over het oude stadscentrum. Stafford is een historische Engelse stad waar je lekker kunt winkelen en eten en van het bruisende nachtleven kunt genieten! De St Chads kerk is een van de oudste gebouwen in Stafford en zeker een bezoek waard, evenals het Stafford Gatehouse Theatre, het belangrijkste entertainment- en culturele centrum van de stad.

Stafford per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Rijd met uw low-cost easyCar huurauto de stad uit naar het bijzonder mooie Cannock Chase. Het park werd in 1958 aangewezen als een "Area of Outstanding Natural Beauty" [Gebied van buitengewone natuurlijke schoonheid] en bevat vele kilometers open groene ruimten, perfect om heerlijk door te slenteren of een flinke wandeling door te maken. U kunt er zelfs paardrijden en voor de avontuurlijken onder u zijn er mountainbikepaden.

Boek uw huurauto nu