Zoek voor autoverhuur in Milton Keynes

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Milton Keynes

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Milton Keynes

Autohuur in Milton Keynes is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Milton Keynes is een dynamische, schone en levendige stad ongeveer 90 km van Londen verwijderd. De hoofdstad kan hier vanuit gemakkelijk bereikt worden, wat Milton Keynes een goede basis maakt om de regio te verkennen en een plezierig verblijf garandeert.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Milton Keynes en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Sheffield, Newcastle, Bristol, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Milton Keynes is een geweldige manier om de stad te verkennen of u hier nu op zakenbezoek of voor uw plezier bent.

Goedkope autohuur in Milton Keynes

Milton Keynes werd in 1970 gebouwd als een nieuwe stad. Ondanks het feit dat de stad jong is, zijn er vele attracties en zelfs een aantal locaties van historisch belang. Xscape is een entertainment complex vol activiteiten voor alle leeftijden, van adrenalinesporten tot bioscopen. Dit is een geweldige plaats om een dag door te brengen. U kunt uw vaardigheden uitproberen op de grootste indoor "echte" sneeuwhelling in het Verenigd Koninkrijk of een avondje genieten van het relatief rustige spel bowlen. Milton Keynes heeft zelfs een bloeiend cultureel leven met een toonaangevend theater met 1400 zitplaatsen en in de zomer buitenconcerten. Als u van muziek houdt, dan moet u naar de National Bowl gaan met een capaciteit van 65.000 mensen. Artiesten zoals Robbie Williams en de band REM hebben hier gespeeld, en elk jaar treden hier grote namen in show business op.

Milton Keynes per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Milton Keynes en maak een trip naar Londen of verken de omgeving in uw eigen tempo. Niet ver van de stad vandaan ligt het schitterende Bletchley Park Mansion. Bletchley Park, beroemd om zijn codebrekers tijdens de Tweede Wereldoorlog, is een prachtige plaats om op een zomerse dag te bezoeken. In de beginjaren van 1940 werden hier uiteindelijk de beruchte Enigma-codes ontcijferd.

Boek uw huurauto nu